Євгенія Цебрій

Просять придбати подарунок для онкохворої дівчинки, яка зустрічатиме 16-річчя в лікарні

4444__large

У відділенні онкогематології міської дитячої лікарні у Тернополі цього місяця розпочала лікування лімфоми нова пацієнтка - Юля. Важливу дату, своє 16-річчя, вона незабаром зустрічатиме у лікарні. Міжнародний благодійний фонд «Живи» закликає небайдужих придбати подарунок для дівчинки. 

- Нам дуже хочеться, щоб не дивлячись на тривале і виснажливе лікування, Юлічка не переставала мріяти та запам'ятала святкування свого 16-ліття щасливим та казковим. Отож, в рамках акції «Здійсни мрію» для онкохворих діток, ми пропонуємо вигадати подарунки для нашої Юлі, - йдеться у повідомленні благодійного фонду у соцмережі Facebook.

Як розповідають у фонді, Юля дуже творча. Вона захоплюється викладанням картин з безлічі маленьких камінчиків. Тому набір «діамантової» мозаїки для неї стане приємним та бажаним подарунком. Зосереджуючись на цьому «ювелірному» занятті, дівчинка занурюється у витончений, яскравий та красивий світ картин. Це захоплення дає їй емоційні сили для боротьби із хворобою. 

- Привітайте Юлічку, подарувавши їй набори алмазної мозаїки або ж будь-який інший подарунок, який зможе потішити іменинницю, - закликають у благодійному фонді «Живи». 

Довідка:

За подробицями щодо подарунка можна писати у месенджер сторінки Міжнародного благодійного фонду «Живи» у Facebook  або телефонувати за номером 067-250-31-36 (Лілія). 

Фото з відкритих джерел

Вибір читачів за тиждень

Відео