Ростислав Фук

Тернополян запрошують переглянути фільм і долучитися до збору коштів для військових

Кінострічка реалізована за добровільні донати звичайних людей

Напередодні пам'ятних подій революції гідності у Тернополі покажуть фільм про боротьбу за Україну. Фільм вийшов 30-го листопада у відкритий прокат. А вже 2 грудня у Тернополі відбудеться спеціальний показ у креативному кластері Na Пошті.

Фелікс Куртаніч – головний герой фільму – збірний образ усіх, хто загинув за Україну. Усіх, хто так чесно й сміливо казав «хто, якщо не я?». Побратими у фільмі – символ усіх, хто продовжує боротись тут і зараз й буде це робити до останнього. Його батьки – символ сили й мудрості: як пережити втрату і прийняти вибір сина. Професія – символ вільного польоту, бачити те, що інші не можуть, це він вмів найкраще і з великою любов’ю, – кажуть організатори.

Тернополян та гостей міста запрошують приєднатися до спецпоказу 2 грудня, о 15:00 в креативному кластері Na пошті (вул. Коперника, 4). Вхід - вільний донат. Зібрані кошти передають на підтримку аеророзвідки батальйону Кульчицький. 

Кінострічка реалізована за добровільні донати звичайних людей, імена яких внесені в титри. Тизер до стрічки можна переглянути ТУТ.

Фінансово підтримати батальйон зараз - ТУТ.

Контакти:

E-mail: naposhti@gmail.com

Сайт: https://sharks.lgvfund.com/

Фото з відкритих джерел

Вибір читачів за тиждень

Відео