Тетяна Бакай

Четверо прокурорів з Тернопільщини захищають Україну у складі ЗСУ

На жаль, один прокурор загинув, є й поранені

З початком повномасштабного вторгнення восьмеро прокурорів області залишили свою посаду та вступили до лав Збройних сил України. Про це під час брифінгу 30 листопада повідомив керівник Тернопільської обласної прокуратури Андрій Миколайчук.

На даний час четверо прокурорів області, проходять військову службу за мобілізацією у Збройних Силах України. Двоє звільнились з лав ЗСУ і знову працюють на своїх посадах. На жаль, ми маємо загиблого та поранених колег, - повідомив прокурор.

На даний час ще троє прокурорів на постійній основі виконують свої службові обов’язки у східних областях України, зокрема, у частині Харківської області. Керівник Тернопільської обласної прокуратури зазначає, що свою діяльність вони спрямовують на протидію злочинності та розкриття якомога більшої кількості злочинів. 

Нагадаємо, під час виконання бойового завдання 1 жовтня 2022 року у Херсонській області загинув начальник управління Тернопільської обласної прокуратури, старший радник юстиції, батько трьох дітей 39-річний Віталій Стадник. 

Фото Тернопільської обласної прокуратури 

Вибір читачів за тиждень

Відео