Тернополянам на замітку: види спорту, зайнявшись якими, ви забудете про нудьгу і рутину

23

Коли тренажери набридли, а заняття в звичайному залі перестали приносити задоволення, спробуйте переключити свою увагу на дещо цікавіше – фітнес-заняття.

Сьогодні ми поговоримо про нестандартний фітнес і альтернативу «тренажеркам».

Перше, на що варто звернути увагу – це танці. У Тернополі є безліч клубів, які пропонують різні стилі танців. Крім того, час занять, більшість із них, пропонує у вечірній час. Що дуже зручно.

Танцювальні рухи присутні в абсолютно всіх фітнес-програмах. Найефективнішими для схуднення, зрозуміло, вважаються швидкі і динамічні напрямки – латино-американські, ірландські танці та зумба. У процесі тренування ви будете не тільки працювати над зайвими кілограмами, а й над поставою, пластичністю і координацією.

Фітнес на полотнах та FLY йога не відстають

Запустити процеси спалювання жиру, натренувати м'язи, розслабитись і зарядитися позитивом за одне тренування цілком можливо.

Як мінімум два клуби у Тернополі мають в своєму переліку такий напрям.

Джампінг на батуті

Це доволі веселий і ефективний спосіб боротьби з кілограмами. Багато хто вважає, що стрибками можна накачати тільки ноги, але це зовсім не так. Стрибаючи, ви підтягнете своє тіло. Крім того, можна пропрацьовувати окремі зони стрибаючи, наприклад, виконувати стрибки з присіданнями. Але цей вид спорту має також обмеження.

Скеледром

Вид відпочинку і тренування – два в одному. За час заняття на стінці можна спалити 500-800 ккал або навіть більше - це залежить від висоти і складності траси. В цілому ж, скеледром має кілька основних переваг, крім високої енерговитратності. За одне заняття ви 100% пропрацюєте всі м'язи тіла.

Скеледром абсолютно безпечний, оскільки кріплення на стінах надійні, а без страховки на нього не допустять нікого.

Не гайте часу і розбавляйте будні.

Фото з відкритих джерел

Вибір читачів за тиждень

Відео