Тернополянам на замітку: Wi-Fi у потягах стане платним

Poezd-ZHeleznaya-doroga

Як уже повідомляв ТЕРЕН, цього року «Укрзалізниця» планує підвищити вартість пасажирських перевезень. Протягом року ціну підніматимуть двічі по 10%. Окрім того, нещодавно виконувач обов‘язків керівника «Укрзалізниці» Євген Кравцов заявив про те, що вартість квитків піднімуть більше як на 20%, адже у вартість проїзду хочуть включити Wi-Fi.

Таке рішення у ПАТ «Укрзалізниця» прийняли, аби поліпшити якість сигналу Wi-Fi.

Щодо Wi-Fi, то він присутній в швидкісних поїздах. Те, що є зараз, - це безкоштовна послуга. Є контракт з підрядником, однак вони не дуже якісно виконують роботи. Ми розглядаємо можливість поліпшити якість сигналу, але це додаткові витрати. Нам доведеться включати це у вартість квитка. І це нормально, адже якщо ви подивитеся на інтернет у поїздах в інших країнах, то там він платний, - розповідає Євген Кравцов, пише Уніан.

Розповів Євген Кравцов і про ситуацію із розетками у вагонах.

Розетки можливо зробити при капітальному ремонті або під час закупівлі нових вагонів. На сьогодні близько 30% купейних поїздів мають розетки, СВ - близько 80%. У плацкартах складніше, - зазначає Євген Кравцов.

Окрім того, посадовець розповів і про те, коли саме тернополянам варто очікувати підвищення вартості квитків.

Ми плануємо до кінця року підвищення вартості квитків на 10-12% в два етапи. Тобто, два рази по 10-12% для того, щоб це було плавно. Перший етап – другий квартал, а другий етап – третій або четвертий квартал, - каже виконувач обов‘язків керівника «Укрзалізниці».

Фото з відкритих джерел

Вибір читачів за тиждень

Відео