Оксана Бучко

Тернополянам розповіли про суди через «Капітошку»

IMG_20180522_131119

Про відстоювання прав «Капітошки», героїв, які стали улюбленими, та про стиль життя творчих людей розповіла сценаристка Наталія Гузєєва тернополянам на «КіноХвильці».

IMG_20180521_142048
IMG_20180521_142048

- Доводилось судитись через використання «Капітошки» усюди – на зошитах, батутах, на продуктах харчування, у назвах салатів в ресторанах, – говорила Наталія Гузєєва. – Так із нашим героєм поводитись не можна. На щастя, нелегальне використання його образу не залишалось без покарання.

Нових облич своїх творів авторка поки не відкриває. Вона також зізналася, що з останніх героїв її серце полонив старенький будиночок-халабудка із мультфільму «Халабудка», який отримав нагороду на австрійському конкурсі.

Сценаристи і письменники – це люди, які не можуть не писати, додала Наталія Гузєєва.  Її талант був помітний ще з дитинства.

- Пташка починає співати і  не розуміє, що в неї талант. Так трапляється й зі сценаристами та письменниками, – говорила пані Наталія. – Це особливі люди, які мають силу волі довести проект до кінця, і часто не бігають на різні тусовки, а старанно використовують цей час для писання.

Фото автора

Вибір читачів за тиждень

Відео