Тамара Коблик

Тернополяни можуть взяти участь у благодійному аукціоні

31 липня можна буде не тільки придбати унікальні та цінні лоти, але й допомогти у захисті України, адже усі виручені кошти будуть направлені на фронтові підрозділи наших захисників Добровольчого Українського Корпусу «Правий сектор»

31-го липня, о 17:00, Правий сектор проведе аукціон з лотами художників світового рівня. Про це повідомили на сторінці організації у фейсбуці.

На аукціоні будуть представлені роботи:

Цей аукціон є чудовою можливістю не тільки здійснити престижну покупку, інвестувати в активи, що будуть лише зростати у вартості, придбати унікальні та цінні лоти, але й також допомогти у захисті України, адже усі виручені кошти будуть направлені на фронтові підрозділи наших захисників Добровольчого Українського Корпусу «Правий сектор», - йдеться в повідомленні.

Аукціон буде проведений одночасно як вживу, так і в форматі онлайн, щоб усі бажаючі, хто не має змоги бути присутнім фізично, могли взяти в ньому участь.

Посилання для участі онлайн ТУТ. 

Згодом буде наданий докладний звіт, на що саме пішли кошти, отримані на аукціоні, - пишуть організатори. - Ми також запрошуємо усіх бажаючих митців взяти участь в наступному аукціоні.

Фото з відкритих джерел

Вибір читачів за тиждень

Відео