Тамара Коблик

Тернопільська художниця Олеся Гудима виставила на аукціон картину, щоб допомогти військовим

Усі виручені на аукціоні кошти віддадуть на потреби фронтових підрозділів добровольчого корпусу «Правий сектор»

«Правий сектор» анонсує благодійний аукціон з роботами відомої художниці. Усі виручені з продажу картини тернополянки Олесі Гудими кошти будуть направлені на потреби фронтових підрозділів добровольчого корпусу. Про це повідомляють у пресслужбі «Правого сектору».

Чи є багато людей, які не чули про чудову художницю родом з Тернополя - Олесю Гудиму, котра ще є організатором та учасником чисельних виставок, мистецьких проєктів і фестивалів? Мабуть, небагато, адже картини Олесі Гудими цінуються не лише в Україні, але і далеко за її межами. Безліч робіт знаходяться у приватних колекціях в Іспанії, Італії, Канаді, США, Великобританії, Вірменії, Франції, Німеччині і Польщі, - йдеться в повідомленні.

Цей аукціон є чудовою можливістю придбати картину відомої художниці та допомогти захисникам України, адже усі виручені кошти будуть направлені на потреби фронтових підрозділів добровольчого корпусу.
 
 
Коментар Олесі Гудими про картину:
 
Це абстрактні квіти. Техніка імпасто. Олійний живопис. Люблю малювати квіти, які ростуть в Україні: волошки, маки, ромашки. В дуже швидкому темпі намальована робота, щоб зафіксувати, увічнити на полотні емоцію, мить, почуття. Щоб картина була справжня і передавала митця повністю. Квіткові фантазії - це завжди позитив, радість і наповнення життям!

 
Деталі за номером: 095-021-92-70.
 
 
Фото з відкритих джерел

Вибір читачів за тиждень

Відео