Ростислав Фук

Майже 10 тисяч доларів заплатив тернополянин за виїзд за кордон: викрили ще одну схему (фото)

Чоловікові пообіцяли, що його довезуть майже до самого кордону, де його потрібно буде перейти у визначеному місці

За процесуального керівництва прокурорів повідомлено про підозру тернополянину в організації незаконного переправлення людей через державний кордон України. Про це повідомили у пресслужбі Тернопільської обласної прокуратури.

За даними слідства 34-річний чоловік, знаючи наміри місцевого жителя, що підлягає мобілізації, виїхати за межі України, пообіцяв свою допомогу в цьому. Він запевнив «клієнта», що його довезуть автомобілем майже до самого кордону у Закарпатській області, а згодом потрібно буде у визначеному місці перейти україно-словацький кордон. 

Свої послуги тернополянин оцінив у 9 700 доларів США. Правоохоронці затримали його в порядку статті 208 Кримінального процесуального кодексу України після одержання визначеної суми.  

До суду скеровано клопотання про обрання підозрюваному запобіжного заходу у вигляді тримання під вартою. Йому інкримінують частину 3 статті 332 Кримінального кодексу України.

Триває досудове розслідування, що  здійснюють слідчі Нацполіції, за оперативного супроводу оперативників Управління стратегічних розслідувань в Тернопільській області

Читайте також: У Тернополі засновника громадської організації підозрюють у незаконному переправленні чоловіків за кордон

Тернополянин роздавав чоловікам призовного віку фальшиві військові квитки

На Тернопільщині викрили ще один канал переправлення ухилянтів через кордон

Фото Пресслужби Тернопільської обласної прокуратури       

Вибір читачів за тиждень

Відео