Тамара Коблик

Тернополянин Тарас Радь – бронзовий призер Кубка світу з лижних перегонів та біатлону

Тренер спортсмена - заслужений працівник фізичної культури і спорту України, заслужений тренер України Віктор Федорчак

Цими днями у Фінляндії, в місті Вуокатті, проходить паралімпійський Кубок світу з лижних перегонів та біатлону. Триватимуть змагання до 19 грудня 2022 року. В складі Національної паралімпійської збірної команди України (National Sports Committee for the Disabled of Ukraine, Paralympic Committee) серед спортсменів з ураженнями опорно-рухового апарату та порушеннями зору змагаються двоє представників Тернопільщини. Це тернополянин, майстер спорту України міжнародного класу з лижних перегонів та заслужений майстер спорту України біатлону, вихованець ДЮСШІ «Інваспорт», студент магістратури факультету фізичного виховання Тернопільського національного педагогічного університету імені Володимира Гнатюка Тарас Радь та представник Тернопільського центру та ДЮСШІ «Інваспорт» Володимир Черниш, який родом із Гусятинського району.

Про це повідомили в управлінні молоді, спорту та іміджевих проєктів Тернопільської ОДА.

У лижних перегонах спринт, виступаючи у класі LW 10-12 (сидячі), Тарас Радь виборов бронзову нагороду, а Володимир Черниш посів 18-те місце.

Тренер спортсменів - заслужений працівник фізичної культури і спорту України, заслужений тренер України Віктор Федорчак, - повідомляє Регіональний Центр «Інваспорт».

Фото з відкритих джерел

Вибір читачів за тиждень

Відео