Тернополянка Оля Яремко про впевненість і сексуальність

1
Тернополянка Оля Яремко (Олійник) вивчила, які танці розвивають жіночу сексуальність. Сексуальна людина за її спостереженнями – це в першу чергу щаслива людина, пише ПРО.те.
– Я не знаю чим відрізняється жіноча сексуальність від  чоловічої. – розповідає Оля.  – Мабуть нічим. Сексуальність не залежить від того, в чому ти одягнений і хто ти – чоловік чи жінка. Це – енергетика, яка іде від людини. Вікіпедія пише, що сексуальність – це привабливість, потяг. Тобто сексуальна людина, на мою думку, притягує до себе інших. Але притягує не одягом і манерою поведінки, а енергією, яка йде зсередини.
Танцівниця уже переконалася, що танець розкріпачує людину, звільняє від обмежень, комплексів.
– Майже всі види танців (крім хіп-хопу, крампу…) є сексуальними. – говорить вона. – Це – бальні, соціальні і ті, які танцюються сольно, а тим більше: стрип-пластика, twerk, східні танці. Тому, танцюючи їх, і сам стаєш сексуальнішим. На сході є приказка: «Як жінка танцює, так вона любить». Коли справді поспостерігати за танцівницями, то так воно і є. Танцем ми розповідаємо кожен свою історію: кохання, розлуки… Неможливо красиво передати те, чого ти не переживав, це зразу видно. Можна станцювати красивий танець, але без емоцій він не притягуватиме погляди глядачів і буде нудним. Тільки додаючи емоцію, ми прикрашаємо танець, наділяємо життям і своєю історією.
Найбільш сексуальні танці, на думку Олі, стрип-пластики, twerk, східні танці. Соціальні танці: сальса, бачата.
– Я тренер зі стрип-пластики, гого, twerk, східних танців. – продовжує. – Бачу, які дівчата приходять до мене і якими стають з часом. Дехто соромиться того, на які танці ходить, дехто стидається на початках фотографуватись в залі чи зніматись на відео. Але це все на перших порах. Потім приходить гордість і бажання похвалитись іншим. Все залежить від того, як нас виховували з дитинства, що нам говорили батьки : «ти в мене красуня» або «всі діти як діти, а моє… подивись, на що ти похожа», чи «іди вперед, ти зможеш», чи «не висовуйся». Але наше життя залежить тільки від нас самих. І або Вас все влаштовує і Ви спокійно собі живете. Або Вас щось не влаштовує і Ви це міняєте, розвиваєте. Способів завжди є багато, залежно від того, що Вам потрібно: тренінги, психологи, сексопатологи… танці, спорт…
Танцівниця вболіває, щоб тернополяни ставили сміливішими і впевненішими.
– Європейці більш розкуті. – додає. – Ми ростемо в постійних заборонах, тому в дорослому віці вже і не знаємо, що можна, а що ні і що добре, а що – погано. Європейці не знають такої фрази: «А що люди подумають», тому вони більш розкуті. А ми – більш стримані.
Джерело: ПРО.те

Вибір читачів за тиждень

Відео