Тернополянка отримала статус амбасадорки (фото, відео)

1

Тернополянка Ольга Шахін отримала звання «Амбасадорки Міжнародної Амбасади жінок-підприємниць».

Вона пише у своєму дописі, що для неї велика честь отримати таке звання. Ольга обіцяє з гордістю та відповідальністю виконувати покладену на неї місію.

«Жіноче підприємництво, без сумніву, займає вагоме місце в загальній площині економічного сектору. Не лише України, але й цілого світу.

Сьогодні ми знаємо історії успіху багатьох жінок-підприємниць.

Коли ми ведемо мову про розширення залучення жінки до процесів державотворення, про реалізацію її прав у суспільно-політичній площині – ми не можемо оминати теми фінансової незалежності жінок. І саме підприємництво відкриває такі можливості. Тож, відкриваючи для жінки можливості реалізувати себе у бізнесі, ми тим самим утвердимо жінку в її громадянських правах та правах людини.

На цьому шляху потрібно гуртуватися, вчитися одна в одної, підтримувати тих, хто лише починає власну справу. Я знаю, що жінка здатна підкоряти найбільш неприступні вершини! Я вірю в успіх кожної жінки!», - пише Ольга Шахін.

Довідка: міжнародна амбасада жінок-підприємців – це незалежна громадська організація, яка прагне підтримати тих, хто розпочав власну справу.

Фото та відео з дописів

Вибір читачів за тиждень

Відео