Дарія Шевченко

Тернополянка протаранила 4 припарковані автівки та втекла з місця аварії (фотофакт)

BCE20439-5031-49EB-8A15-347954CF79F3

Вчора, 16 листопада, близько 1-ї години ночі на лінію «102» надійшло повідомлення від тернополянина про те, що він став свідком аварії. Чоловік повідомив, що на вулиці Є.Коновальця невідомий водій «зачепив» 4 припарковані автомобілі та поїхав у невідомому напрямку. Патрульні одразу приїхали за вказаною адресою та переглянули відео з камер спостереження.

Там вони побачили транспортний засіб Lancia, ймовірно, причетний до автопригоди, за кермом якого була жінка. Вона, здаючи назад, здійснила наїзд на автомобілі Nissan, Hyundai, Toyota та BMW. Через деякий час на вулиці Текстильній інспектори виявили машину, яка підпадала під орієнтування та мала явні механічні ушкодження. Про це повідомляє Патрульна поліція Тернопільської області.

- Під час оформлення автопригоди, на місце події під'їхало таксі, із якого вийшла невідома жінка. У руках вона тримала номерні знаки автомобіля, який здійснив ДТП, та була із явними ознаками алкогольного сп'яніння. Патрульні відразу ж підійшли до неї. Жінка призналася поліцейським, що керуючи автомобілем Lancia, здійснила наїзд на припарковані автівки, залишила місце пригоди, бо злякалася, а вже після ДТП вживала спиртне. Пройти огляд на визначення стану сп’яніння 36-річна громадянка відмовилася в категоричній формі, - йдеться у дописі.

Поліцейські склали на кермувальницю кілька адміністративних матеріалів:

за ч.1 ст.126 КУпАП – керування без відповідних документів;

за ст.. 124 КУпАП – вчинення ДТП;

за ст..122-4 КУпАП – залишення місця ДТП;

ч.4 ст.130 КУпАП – вживання водієм транспортного засобу після дорожньо-транспортної пригоди за його участю алкоголю до проведення уповноваженою особою медичного огляду.

Фото з допису

Вибір читачів за тиждень

Відео