Тернополянка розпочала благодійну естафету «Миколай для чотирилапих» (фото)

1

Таку ініціативу запропонувала тернополянка у соцмережі. Вона розпочала благодійну естафету, мета якої – нагодувати безпритульник котів і собак у час новорічних свят.

«Я люблю котів і собак. Беззпритульних також. Вони не винні у своєму соціальному статусі. На роботу влаштуватися вони не можуть. Переїхати в іншу країну - також. І навіть милостиню попросити у них не вийде. Хоча часто потребують її найбільше. Особливо зараз, взимку, коли на термометрі -С, за вікном гуляє заметіль, а їхні лапи мокрі й холодні. Тому розпочинаю благодійну естафету #SantaPaws або #Миколай_для_чотирилапих», - пише на своїй сторінці Таня Басалига.

Умовами цієї естафети є нагодувати хоча б одну безпритульну тварину, зробити з нею фото або відзняти відео та опублікувати у соцмережі. Далі у дописі позначити трьох  друзів, яким захочете передати естафету. Якщо у вас немає такої можливості, ви можете перерахувати кошти на притулок для тварин.

«Як і більшість з нас, вони люблять м'яско, не бутерброди! Субпродукти - це смачний і корисний подарунок! Якщо плануєте годувати собаку, пам'ятайте, що у неї, скоріш за все, є друзі, зграя. Тому 1 кг курячих шийок може і не вистачити. Їм холодно. Вони ховаються під сходовими клітками, у під'їздах, біля котелень. Визначте приблизне розташування тварини наперед, щоб потім відчайдушно не вештатися годинами вулицями», - пише Таня Басалига.

[gallery order=«DESC» columns=«1» size=«full» link=«file» ids=«195655,195656»]

Фото з допису

Вибір читачів за тиждень

Відео