Божена Волинець

Тернополянки вибороли золото на чемпіонаті України з боксу в Тернополі

Кращі з кращих представників з усіх областей України з 23 до 30 січня виборювали у Тернополі нагороди чемпіонату України з боксу серед чоловіків і жінок (U-22). 

Перемога у цих змаганнях мала означати для їх учасників здобуття путівки на чемпіонат Європи, який незабаром відбудеться у Хорватії. Таке право вибороли тернополянки Каріна Вовк та Олеся Крисюк, які у своїх вагових категоріях посіли перші місця і стали чемпіонками України з боксу серед жінок.

Про це зазначають у дописі управління молоді, спорту та іміджевих проектів Тернопільської ОДА.

Спортсменки – представниці Тернопільської обласної школи вищої спортивної майстерності, обласного ФСТ «Динамо», займаються у спортивному комплексі «Текстильник», тренуються під керівництвом Руслана Фірмана.

Каріна Вовк є вихованкою ОДЮСШ із літніх видів спорту, студенткою факультету фізвиховання ТНПУ ім. Володимира Гнатюка, а Олеся Крисюк – студентка ЗУНУ.

- Ми це зробили – дев’ятиразова чемпіонка України! - поділилась враженнями від участі у турнірі на своїй сторінці у соцмережах Олеся Крисюк. - Так, було зовсім нелегко, бо дорога до перемоги потребує надзвичайно багато старань. Знову ж таки, ця перемога – велика відповідальність за покладені на мене надії. Дякую усім, хто долучився до цієї справи, а саме: моїм батькам та сестричці, бо їхня безмежна любов і щоденна молитва та віра в мене - це щось неймовірне, тренеру Руслану Фірману, бо він - це друге «я», команді професіоналів своєї справи, бо без їхньої підтримки моє тіло не було б у такій формі, друзям, хрещеним батькам, родичам, знайомим, а також усім, хто цікавився та вболівав за мене. Нехай Господь обдарує Вас і ваші сім’ї любов’ю, миром, злагодою. Слава Богу за все. 

Фото з допису

Вибір читачів за тиждень

Відео