Тернополяни готують подарунки до Миколая

IMG_6427m_161117

У Тернополі розпочинають благодійну акцію «Подарунок для солдата на Миколая». Усі зібрані у файному місті подарунки планують передати бійцям та дітям у прифронтову зону.

Ініціаторами такої акції виступили міський голова Сергій Надал, директор Тернопільського благодійного фонду «Карітас» отець Андрій Марчук, голови громадських організацій «Схід і Захід єдині» та «Тернопільська міська організація ветеранів АТО».

Охочі тернополяни долучитися до акції можуть приносити речі та подарунки у приміщення БФ «Карітас» та в приміщення вищевказаних організацій до 10 грудня. Приносити можна теплий одяг та взуття, засоби особистої гігієни, дитячі малюнки, листи, солодощі тощо

- З ініціативи волонтерських організацій та при підтримці благодійного фонду «Карітас» і Греко-Католицької Церкви розпочинається реалізація благодійного проекту, метою якого є збір необхідних речей для солдатів, які планується завезти на передову напередодні дня святого Миколая, – розповідає міський голова Тернополя Сергій Надал.

Долучитися до акції запрошують усіх тернополян.

Реквізити для перерахування коштів на потреби військових (з вказівкою - «Подарунок солдату на Миколая): м. Тернопіль; вул. Замонастирська, 1; ЦФ ПАТ «Кредобанк»; МФО 325365; Р/Р 26005010171387; ЄДРПОУ 21162280

Фото: ТМР

Вибір читачів за тиждень

Відео