Тернополяни хочуть популяризувати спорт та відпочинок

Picture2

Тернополян запрошують взяти участь у проекті «Громадський бюджет»,  у якому кожен може розподілити кошти місцевого бюджету через створення проектів.

До участі в «Громадський бюджет» може долучитись кожен громадянин України, іноземець або особа без громадянства, яка має дозвіл на постійне проживання на території України, і яка на момент подання проекту досягла 16-річного віку. За допомогою подання проектів та голосування за найкращі жителі сприятимуть покращенню міста. Голосувати можна лише за один великий та один малий проект.

До прикладу, поданий великий проект «Баскетбольна країна». Автор пропонує в парку «Топільче» облаштувати баскетбольний майданчик, загальна вартість якого 1 450 000 грн.

– Даний проект має на меті розвиток і популяризацію баскетболу серед населення, підвищення масовості баскетболу, організація фізкультурно-оздоровчої та виховної роботи серед учнів, студентів, молоді, іншого населення, зміцнення здоров’я підлітків, виявлення здібних баскетболістів. Надасть змогу проводити різного роду змагання та турніри, – пише автор проекту Андрій Вербіцький.

Також є і малі проекти. До прикладу тернополянин пропонує створити «Територію відпочинку» в Кутківцях. Проект спрямований на мешканців мікрорайону. Загальна вартість проекту 300 000  грн.

– Облаштування відпочинкової зони надасть можливість окультурити дану територію та створити місце для зустрічей на свіжому повітрі, гри в настільний теніс, шахи та іншого дозвілля, – пише Віктор Козерог.

Голосування завершиться 8 листопада. Щоб проголосувати, потрібно перейти на сайт Громадського бюджету Тернопільської МТГ. До слова, проекти-переможці будуть реалізовані у 2020 році.

Фото з відкритих джерел

Вибір читачів за тиждень

Відео