Оксана Бучко

Тернополяни можуть «підтягнути» англійську на безкоштовних курсах вчителя з Канади

IMG_1363

Безкоштовний  інтенсивний мовний курс (10 занять) під назвою «ABC English – American, British, and Canadian languages» дозволить тернополянам зануритися в англомовне середовище та вдосконалити рівень англійської з носієм мови. Тарас Малюжинський готовий провести такі навчання у липні.

Він – вчитель історії  та географії у старших класах м. Вінніпег провінції Манітоба (Канада). Щорічно приїжджає у Тернопіль за власним бажанням як волонтер, щоб поділитися своїми знаннями і допомогти українцям покращити знання англійської мови.

Усі заняття будуть лише англійською мовою,  українського перекладу чи українських пояснень не буде. Після завершення курсу сертифікатів не буде також, адже пан Тарас не представляє жодну організацію, інформує tobm.org.ua.

Курси проходитимуть з 1 по 12 липня 2019 р. у робочі дні в Тернопільській обласній бібліотеці для молоді за адресою м. Тернопіль вул. Нечая, 29 (Новий Світ) на 2 поверсі у відділі іноземної літератури.

Дитяча група займатиметься з 14:00 до 16:00. Кількість учасників – 30 осіб.

Доросла група матиме заняття з 17:00 до 20:00. Кількість учасників – 40 осіб.

Вимоги:

- знання англійської мови на рівні нижче середній (А2) та середній (В1) для школярів;

- знання англійської мови на рівні середній (В1) та вище середнього (В2) для дорослих;

- обов’язкове відвідання всіх заняття курсу (10 занять);

- вік учасників  дитячої групи – 11-15 років;

- вік учасників дорослої групи – від 16 і старше.

- оформити читацький квиток бібліотеки на касі бібліотеки (20 грн) до 30 травня в разі відбору;

Відбір проводитимуть, аналізуючи відповіді на запитання у заявці. Кінцевий термін подання заявки на мовні курси – 30 квітня 2019 р. Відібрані учасники отримають інформацію про участь – 15 травня 2019 р.

Фото tobm.org.ua.

Вибір читачів за тиждень

Відео