Тернополяни можуть поїхати в Канаду навіть під час зимового відпочинку

movni kursy2

Навчальний сезон 2017/2018 років розпочався з приємних новин для школярів-старшокласників тв студентів. Канікулярні програми з вивчення англійської мови від компанії OWL пропонують під час зимового та літнього відпочинку.

Нові Канікулярні програми розроблені із врахуванням інтересів та потреб старшокласників і студентів віком від 14 років.

- Ми маємо великий досвід з організації канікулярних програм, тому знаємо, в які саме мовні школи необхідно запрошувати студентів, щоб за короткий строк навчання було можливо отримати максимальний результат! Ці школи розташовані в найпопулярніших серед молоді канадських містах - Торонто та Ванкувері, - пишуть організатори. - Акцент в канікулярній подорожі зроблено на інтенсивній програмі з вивчення англійської мови (30-37 годин на тиждень). Крім того, OWL гарантує насичену культурну та розважальну позакласну програму!

Заняття англійською під час канікул в Канаді

Вартість

4 тижні $2700 + переліт

6 тижнів - $3500 + переліт

Що включено?

Вартість навчання та проживання з 3-разовим харчуванням, реєстрація в мовній школі, супровід керівника групи, консульський збір, підготовка та подача документів на візу, медична страховка, проїзний на громадський транспорт.

Додатково оплачуються платні екскурсії із запропонованого списку за вибором студента.

Термін подачі заявок

Подача документів на зимову канікулярну програму триває по 15 жовтня; на літню програму - по 15 березня. Просимо з розумінням поставитися до встановлення термінів, яке пов'язане з завчасним бронюванням місць.

Українські студенти в Торонто вчать англійську мову. Завдаток - $500. Ця сума покриває реєстрацію в мовній школі, консульський збір, підготовку та подачу документів на візу.

Вибір читачів за тиждень

Відео