Тернополяни не зможуть пропустити такий грандіозний початок літа

unnamed (14)

Редакція «ТЕРЕНу» спільно з Молодіжною міською радою Тернополя підготували для вас дайджест подій на червень. Не повірите, але цей місяць буде доволі насиченим та багатим на спортивні і розважальні заходи, тож не пропустіть!

  • Для наймолодших починаючи з 27 травня в Палац Кіно стартував ІV «Чілдрен Кінофест». Триватиме він до 4 червня.

Програма заходу ТУТ.

Вхід на всі покази – безкоштовний, за попередньою реєстрацією на сайті фестивалю. Реєстрація стартує 15 травня. Частина місць виділяється організованим групам глядачів із соціально незахищених верств населення: дітям з особливими потребами, сиротам і потерпілим від конфлікту на сході України.

  • Інструкторсько-методичний семінар по початковій військовій підготовці за програмою ВОВПО, що проводиться з метою перепідготовки діючих та підготовки нових інструкторів (виховників) з національного військово-патріотичного виховання дітей та молоді України з використанням досвіду сучасного ведення бойових дій по темі: «Тактика». Проводитиметься з 2 по 4 червня у Тернополі. Вік: 18+

Семінар включає такі теми, як: основні поняття про тактику; тактика дій пари, трійки та четвірки; відмінності тактичних лій з урахуванням навколишнього простору; дозор і його функції; дії підрозділу на марші; тактичні дії при наступі; тактичні дії при обороні; тактичні дії при відступі; тактичні дії при виявленні пораненого; тактичні дії при обхваті та обході; зачистка населеного пункту; тактичні дії в штурмі приміщення та його оборона; тактичні дії в лісі; дії при обмеженій видимості; засідка.

  • До літа залишилось зовсім трішки. А щоб воно видалось незабутнім - необхідно його весело та яскраво розпочати! Так 4 червня о 17:00 у рамках фестивалю «Галицька Дефіляда» на острівку Чайка відбудеться битва фарбами - найяскравіше свято Тернополя Ternopil Holi Fest! Божевілля кольорів, запальна музика, танці, конкурси та чудові призи від наших партнерів - хіба можна пропустити таке свято?

Тобі буде що згадати та розповісти друзям, а ще - набратись позитиву на ціле літо. Це той захід, який ти повинен відвідати хоча б раз у житті!

Вхід вільний. Попередній продаж флаєрів на фарбу за тел. (097) 136 63 43

  • 7 червня тернополяни матимуть нагоду потрапити на зустріч з Олексієм Широковим, яку організовує Молодіжний Центр Тернопіль. Тема зустрічі ТУТ.

 

unnamed (10)
unnamed (10)

  • 8 червня о 18.00 в приміщенні «Просвіти» ( Тернопіль, вул. Йосипа Сліпого 3) відбудеться тренінг на тему «Запит на інформацію як інструмент контролю за владою».

На тренінгу будуть розкриті нюанси:

-              створення та подання запитів на інформацію

-              застосування трискладового тесту при отриманні інформації з обмеженим доступом

-              оскарження порушень норм Закону України «Про доступ до публічної інформації»

Запрошуються усі бажаючі.

  • 11 червня у Тернополі стартує «Велодень 2017»!

unnamed (9)
unnamed (9)

Програма свята:

1) Збір учасників на Театральному майдані (10:00 - 11:00)

2) Показові виступи спортсменів (10:30 - 11:30).

3) Привітання учасників (11:30 - 12:00).

4) Велопробіг вулицями міста (маршрут поданий нижче) (12:00 - 13:30).

5) Підведення підсумків велопробігу, майстер-класи, нагородження учасників (13:30 - 14: 30).

6) Змагання по велоспринту (набережна ставу (15:00 - 16:30).

7) Підведення підсумків та нагородження учасників змагань (16:30 - 17:00).

Маршрут велопробігу:

Театральний майдан – бульв. Т.Шевченка – вул. Руська – просп. С.Бандери – Збаразький поворот – вул. 15 Квітня – вул. Київська – вул. генерала М.Тарнавського – просп. Злуки – вул. Збаразька – вул. С.Крушельницької – вул. Замкова – вул. Руська – вул. Дружби – вул. Миру – вул. М.Кривоноса, вул. Гетьмана Мазепи – вул. Руська – бульв. Шевченка – Театральний майдан.

Телефон організатора: 097 456 14 78 (Антон)

Також відбудеться проїзд вулицями міста, нагородження найстаршого і наймолодшого велосипедиста. Планується проведення гонки спринт.

  • А на завершення вечора - нічний квест Тернопіль потемки (11.06)

 

Суть квесту, як завжди, дуже проста: відвідати якомога більше точок за контрольний час — 2 години. Точок (контрольних пунктів) дуже багато і відвідати всі просто неможливо. Тож вам доведеться добре подумати над своїм маршрутом, аби зібрати якомога більше балів та встигнути повернутись).

Склад команди — 2 людини.

Вік — 18 +. Молодші учасники лише разом з кимось із батьків у команді.

Команди з інших міст будуть виступати у окремій категорії «гості міста».

Зареєструвати команду можна у гугл-формі — https://goo.gl/forms/YQVjQlQlcy8CDZm03

  • 18 червня в Тернополі відбудеться новий масовий захід — Тернопільський півмарафон 2017 (Ternopil Half Marathon – Grand Lake). Це спортивний забіг, який включає в себе кілька дистанцій для дорослих (21, 10 і 5 км) та окрему програму для маленьких любителів бігу.
  • unnamed (12)
    unnamed (12)

Реєстрація та положення ось тут:

21К - https://goo.gl/YkGFOL

10K - https://goo.gl/GL8yqH

5K - https://goo.gl/lUx2Xy

Основна ціль змагань: залучення жителів та гостей міста до здорового способу життя; популяризація активного відпочинку; зацікавлення містян до занять спортом; популяризація Тернополя серед туристів та спортсменів з інших регіонів.

 

unnamed (11)
unnamed (11)

  • 24 червня відбудеться, 10-й відкритий турнір Тернополя з пейнтболу «Кубок Шухевича» з нагоди Свята Молоді, присвячений до дня народження головного командира УПА Романа Шухевича, популяризація здорового способу життя, відзначення дня молоді. Проводиться з 2007 року.

В турнірі може взяти участь будь яка команда яка подасть зголошення до 23 червня 16:00 та сплатить організаційний внесок.

Оргвнесок: 1 000 грн.

Кількість гравців в команді 5 чоловік та один-два запасні.

Турнір почнеться 24 червня в 11:00. Всім командам, які зголосяться треба прибути до 10:00 на місце проведення та зареєструватися. Турнір буде проводитися за круговою системою (кожна команда буде грати з усіма іншими один раз. За результатами кругового туру переможцем буде та команда яка набере найбільше балів. Якщо буде заявлено 6 та більше команд буде сформовано дві або три групи.

Маску та пейнтбольний маркер забезпечують організатори, одягом команди забезпечуються самі. Також кожна команда отримає 1000 куль.

Додаткові кулі: 500 куль - 250 грн.

Бали нараховуватимуться так: перемога 3 бали, нічия 1 бал, поразка 0. Принцип гри: захопити прапор суперника і занести на свою базу.

Деталі: http://www.legioner.te.ua/kubok

Фото з відкритих джерел

Вибір читачів за тиждень

Відео