Оксана Бучко

Тернополяни почують фронтові пісні у дуетах бійців - авторів та відомих співаків

DJpak_3_Sekcii_1_CD_Stamp_comments

Напередодні Дня Захисника України військові частини,  у першу чергу на сході України, а також воїни на передовій отримають унікальні компакт-диски. Військові зможуть насолоджуватися піснями, записаними у професійних студіях у виконанні унікальних дуетів бійців-авторів та відомих українських артистів. Компакт-диски згодом очікують отримати і в тернопільських військових частинах.

Реалізували випуск альбому сучасної фронтової пісні у рамках соціально-мистецького проекту #ПісніВійни.

Автором та координатором проекту стала журналіст та промоменеджер артистів Галина Гузьо. У ньому взяли участь бійці: Олександр Рожко, Зиновій Медюх, Богдан Ковальчин, Тарас Гривул, Максим Перев’язко, Андрій Шевчук, Петро Комендат, Сергій Тітаренко, Станіслав Паплінський, Ірина Красота, Ігор Шолтис, Олекса Бик, Роман Семисал, Дар’я Зубенко.

IMG_2425
IMG_2425

Для підсилення порушених бійцям тем до виконання пісень приєднались у дуетах: вокальна формація «Піккардійська Терція», співак та композитор Павло Табаков, лідер гурту «Антитіла» Тарас Тополя, Фома із групи «Мандри», Арсен Мірзоян, співачки Ірина Доля, Оксана Муха та Аничка Чеберенчик, а також фронтмен гурту KozakSystem Іван Леньо, Віктор Винник із групи «Мері», співак Тарас Гаврик, сестри Тельнюк, лідер гурту «Тінь Сонця» Сергій Василюк, співачка Анастасія Приходько, лідер гурту OtVinta Юрій Журавель, бард-волонтер Христина Панасюк.

IMG_4068
IMG_4068

Як повідомляють волонтери, перші 1000 примірників передали у Києві представникам Генерального штабу Збройних Сил України.

IMG_2408
IMG_2408

Детальніше про проект можна дізнатись на сторінці у Facebook та каналі YouTube.

Фото з відкритих джерел

 

Вибір читачів за тиждень

Відео