Оксана Бучко

Тернополяни залишають «Київстар», не змінюючи номера телефону

88097440_2649920611954480_3421111832616632320_n

Тернополяни відмовляються від «Київстару» через те, що він став російським провайдером. Так, перейти на іншого оператора можна навіть не змінюючи номер телефону. Такою нагодою скористався тернополянин Тарас Мартинів.

Друзі, я змінив оператора, - розповідає він. - Не жалію, бо «Київстар» став російським, і це - головна причина. Хочу зауважити, що номер залишається без змін.

Як розповідає Тарас, для таких змін потрібно, перш за все, прив’язати номер до паспорта у відділенні «Київстару», а у відділенні іншого оператора дати запит на заміну. Потім пояснити декільком операторам зміну оператора мобільного зв’язку. А далі - очікувати на погодження і забрати карточку нового оператора у відповідному відділенні.

Раніше «Терен» писав про те, що відтепер половиною акцій «Київстар» володіє люксембурзька LetterOne, співзасновником якої є глава російської компанії «Альфа-груп» Михайло Фрідман. Водночас ціни «Київстар» піднімає, а якість сервісу залишає такою ж.

У зв’язку з підвищенням тарифів на мобільний зв’язок створили дві петиції: «Встановлення доступних цін за користування мобільними зв’язком» та «Київстар знову піднімає тариф». Тернополяни ще можуть протягом місяця підписати їх. У випадку, якщо вони наберуть потрібну кількість голосів, то проводитимуть перевірки усіх операторів зв’язку й окремо причини підвищення тарифу компанії «Київстар» з 55 грн до 100 грн.

Фото з відкритих джерел

Вибір читачів за тиждень

Відео