Віра Олександрович

Тернополянин пішов на підвищення - став головним податківцем на Львівщині

Komendat

Нового начальника податкової служби Львівщини представили вчора, 25 червня. Керівником структури став 44-річний тернополянин Ігор Комендат.

Про це повідомили на сайті Головного управління ДПС у Львівській області. У новині йдеться, що новопризначений очільник податкової служби Львівщини коротко проінформував присутніх про свій професійний шлях, окреслив перспективи подальшої роботи та напрями щодо наповнення державної казни. Висловив сподівання на плідну співпрацю з колективом.

Нагадаємо, досі обов’язки керівника податкової у сусідній області виконував заступник начальника Василь Кресяк. Натомість Ігор Комендат раніше чимало років очолював ГУ ДФС у Тернопільській області. І проявив себе на цій посаді як хороший і компетентний керівник. Окрім того, з’ясувалося, що у чоловіка – кілька цікавих хобі. По-перше, він любить мотоцикли і швидку їзду. У нього є мотоцикл Harley-Davidson. По-друге, Ігор Комендат – серед засновників громадської організації «Тернопільська обласна федерація баскетболу».

До речі, із майновими деклараціями чоловіка за усі минулі роки можна ознайомитися ТУТ. Відомо також, що Ігор Комендат народився у м. Костопіль на Рівненщині. У 1997 році закінчив Тернопільську академію народного господарства. За освітою – економіст-правознавець. На посаду у податковій прийшов після тривалої роботи у бізнесі.

ГУ ДФС у Тернопільській області він очолював із жовтня 2014 р., тобто після «Революції Гідності». Звільнили Ігоря Комендата, коли у ДФС почалося переформатування після перемоги Президента В. Зеленського. Відповідно до декларації, сім’я Ігоря Комендата володіє п’ятьма земельними ділянками, квартирою у Тернополі та дачним будинком на Тернопільщині. Також дружина є співвласницею квартири у Чернівцях і фермерського господарства «Садком». За 2019 рік чоловік задекларував 160 тис. грн зарплати у ГУ ДФС Тернопільської області, а дружина – понад 2 млн грн доходів від підприємницької діяльності.

Фото із відкритих джерел

Вибір читачів за тиждень

Відео