Тернополянин Тарас Радь завоював «золото» Кубка світу

thumb_479545_news_m

Ще одну медаль виборов представник Тернопільського Інваспорту Тарас Радь на етапі Кубка світу з лижних гонок та біатлону серед спортсменів з ураженнями опорно-рухового апарату та вадами зору. Цього разу після двох бронзових нагород наш земляк здобуває «золото» у біатлоні, виступаючи серед чоловіків у категорії сидячи (клас LW 10-12) в дисципліні спринт на дистанції 7,5 км. Тарас показав результат 23:40.8. Друге місце посів представник Білорусі Дмітрій Лобань (24:40.2), а на третю сходинку п’єдесталу вийшов ще один спортсмен з України Максим Яровий (25:08.8).

Про це повідомляє прес-служба Тернопільської ОДА.

Нагадаємо, що Етап Кубка світу з лижних гонок та біатлону серед спортсменів з ураженнями опорно-рухового апарату та вадами зору відбувається у Західному реабілітаційному спортивному центрі, що в селі Яворів Турківського району Львівської області.

Тарас Радь є представником Тернопільського центру та ДЮСШІ «Інваспорт», де займається під керівництвом заслуженого тренера України Віктора Федорчака, є учнем Тернопільської школи-колегіуму імені Йосипа Сліпого.

Вибір читачів за тиждень

Відео