Віра Олександрович

Тернополянину вручили орден «За відвагу та мужність» (фото)

nagorodzhennya

Податкових міліціонерів із Тернопільщини днями відзначили нагородами і спецзваннями. Про це повідомили у Відділі організації роботи Головного управління Державної фіскальної служби (ДФС) в області.

    Перший заступник начальника відомства Віталій Дума першочергово під час урочистостей  звернув увагу присутніх на подію, що сталася нещодавно («Терен» про це писав докладно ТУТприм.).

Оперативно зреагувавши і проявивши мужність, наш працівник знешкодив правопорушника зі зброєю у руках і допоміг співробітникам патрульної поліції затримати його, а також - ще двох нападників, - каже він. - Ми маємо гідний приклад того, як слід вчиняти у подібних ситуаціях.

    Відтак за проявлений професіоналізм і відвагу під час попередження злочинних дій і знешкодження злочинця тернополянина старшого інспектора із оперативної діяльності штабу оперативного управління ГУ ДФС в області, старшого лейтенанта податкової міліції Миколу Танчака нагородили орденом Громадської організації «Країна» - «За відвагу та мужність».

nagorodzhennya3
nagorodzhennya3

    Окрім того, за словами Віталія Думи, значна частина особового складу податкової міліції області брала участь у заходах із викриття і припинення злочинів у сфері оподаткування на сході країни. Вони несли службу на пунктах контролю в’їзду-виїзду, а також - у складі мобільних груп здійснювали патрулювання уздовж лінії розмежування.

Одним із тих, хто добровільно виявив бажання служити, гідно нести свій конституційний обов’язок у зоні АТО був старший інспектор із особливих доручень сектору активних заходів оперативного управління Головного управління ДФС у Тернопільській області Олександр Римар, - продовжує пан Дума. - За сумлінне виконання обов’язків йому присвоїли чергове дострокове спецзвання – капітан податкової міліції.

nagorodzhennya2
nagorodzhennya2

     Ще двоє працівників податкової міліції того дня отримали чергові спеціальні звання середнього начальницького складу, підсумували у податковій.

nagorodzhennya4
nagorodzhennya4

Фото, надані Відділом організації роботи Головного управління Державної фіскальної служби в області

Вибір читачів за тиждень

Відео