Тамара Коблик

«Три метри, бетон»: Jerry Heil розповіла, як почувається після нещасного випадку у Тернополі (відео)

Після інциденту співачку госпіталізували і зараз вона перебуває під наглядом лікарів

Струс мозку та перелом ребра діагностували у Jerry Heil, яка травмувалася під час концерту у Тернополі. Співачка хотіла ближче підійти до глядачів і упала в окрестрову яму палацу культури «Березіль». Про це вона написала на своїй сторінці в інстаграмі, а також опулікувала відео падіння. За словами артистки, вона упала на бетон з висоти трьох метрів. 

Народ, я вже прийшла до тями, у мене все настільки добре, наскільки це можливо. Бо за таких умов отримати лише струс та перелом ребра — це чудо. Для мене це додатковий знак, що проживати треба кожну хвилиночку свого життя, - поділилася Яна. - І під ноги дивитися) На відео видно, як впевнено я ступаю в пустоту. Пам‘ятаю, як мені здавалося, що я бачу там підлогу. Далі нічого не пам’ятаю. Не могла навіть згадати ім’я асистентки. Сподіваюся, це стане поштовхом до нових пісень. Бережіть себе. За мною доглядають чудові лікарі.

Нагадаємо, про нещасний випадок під час концерту у Тернополі раніше повідомляла команда Jerry Heil, а згодом і вона сама вийшла на зв'язок із шанувальниками. Після інциденту її госпіталізували до медичного закладу, і зараз вона перебуває під наглядом лікарів.

Фото з відкритих джерел

Вибір читачів за тиждень

Відео