Юлія Пацкаль

«Тримають тил та волонтерять»: компанія «Агропродсервіс» відзначила кращих працівників (відео)

«Агропродсервіс» дбає про продовольчу безпеку країни, а працівники компанії з перших днів повномасштабної війни займаються волонтерством

З ініціативи народного депутата України Івана Чайківського з початку війни було створено координаційний штаб підтримки ЗСУ, який склав та відправив понад 250 тисяч продуктових наборів в регіони, які на той момент перебували під обстрілами.

Кращих працівників року відзначили подяками від Міністра аграрної політики та благодійного фонду «Покрова». Сьогодні робота аграрного сектору надзвичайно важлива, адже він дбає про продовольчу безпеку країни, наголошує народний депутат України Іван Чайківський. Поки захисники і захисниці борються з ворогом, тил теж має працювати задля перемоги.

Серед нагороджених за волонтерську діяльність - Наталія Сікорська, яка працює в компанії вже 10 років. Вона разом з колегами з перших днів повномасштабної війни допомагала пакувати продуктові набори.

Вітання та відзнаки колективу «Агропродсервіс» передали також і рятувальники. З 2014 року компанія допомагає підрозділам ДСНС в забезпеченні потреб працівників служби, які виконують завдання в зоні бойових дій.

Такі подяки надихають та дозволяють ще активніше працювати на нашу спільну Перемогу!

Детальніше - на відео

Фото, відео Романа Луциківа

Вибір читачів за тиждень

Відео