Цими вихідними на тернополян чекає фестиваль пива і ретро автомобілів

unnamed-14

Фестиваль старовинних автомобілів, виставка Ліланда Беті «Плин», Кубок України з жіночого футболу у Тернополі, та ще багато чого іншого зможуть відвідати цими вихідними тернополяни.

8 жовтня ви зможете відвідати:

Фестиваль старовинних автомобілів у Тернополі. Триватиме дійство усі вихідні. Організатори  хочуть привернути увагу до туристичного потенціалу  культурної спадщини тернопільського краю.  Участь у фестивалі візьмуть представники різних міст України, а також інших країн, серед яких: Польща, Литва, Білорусь.

Фестиваль крафтового пива відбудеться із 7 по 9 жовтня на території дружньої ресторації «Мамонт». Тернополяни та гості міста зможуть смакувати біля 40 сортів пива ручної роботи, а також зможуть придбати пивні напої.

Виставка Ліланда Беті «Плин» у арт-галереї «Бункермуз». Експозиція носить назву «Плин»  - це пошук краси та звільнення від канонів. Традиційний  матеріал з яким працює митець це дерево.

Кубок України із жіночого футболу  відбудеться на міському стадіоні. Тернополяни матимуть змогу подивитись фінальні змагання між командами ФК «Житлобуд-1» (Харків) та  ФК «Легенда-ШВСМ» (Чернігів). Початок матчу – о 15.00.

Тернополянам покажуть виставку квітів. Всім поціновувачам фіалок покажуть новинки української і зарубіжної селекції. Організатори заходу запрошують усіх охочих у суботу і неділю, 8 і 9 жовтня, у торгово-розважальний центр «Подоляни». Діятиме виставка із 10 до 21 години.

Також, у суботу відбудеться відкриття турніру із вільної боротьби «Кубок міського голови». У змаганнях візьмуть участь 10 команд із різних міст України. Початок - о 11.45 у спортивному залі ЗОШ N3.

Святкування ювілею Тернопільського Козацько-десантного екологічного осередку ім. Дмитра Вишневецького відбудеться о 16 годині в Українському домі «Перемога».

9 жовтня ви зможете відвідати:

У Тернополі пройде виставка-аукціон картин Христини Снігур, під назвою «Еволюція душі 2.0». В рамках аукціону буде виставлено благодійний лот, 10% із суми продажу якого організатори віддадуть на благодійність, гематологічному  відділенні Тернопільської міської дитячої комунальної лікарні. Спеціальним гостем виставки-аукціону стане усім відомий Андрій Підлужний.

В торгово-розважальному центрі «Подоляни» організовують змагання із звукового тиску та автомобільного тюнінгу. Захід пройде о 10:00.

У Тернополі проходять щонедільні пробіжки містом. Тож і ця неділя не виняток. Збір усіх охочих о 12 годині, біля Надставної церкви, фініш - на пляжі «Циганка».

 

Вибір читачів за тиждень

Відео