TVORCHI презентують новий альбом ROAD

TVORCHI_ROAD

9 треків, що зупиняють у моменті: електронний дует TVORCHI, який називають вiдкриттям молодої української сцени, представив новий альбом під назвою ROAD.

TVORCHI_ROAD_3
TVORCHI_ROAD_3

Переможці музичної премії YUNA-2020 у номінаціях “Гурт року” та “Альбом року” TVORCHI презентували лонгплей, над яким працювали останній рік. Альбом ROAD - це 9-серійний молодіжний роуд-муві, кожен трек якого ідеально пасує подорожам і мандрівкам.

Креатори не перестають експериментувати: звучання нової пластинки докорінно відрізняється від попередньої. Усі синти музичний продюсер та учасник дуету Андрій Гуцуляк синтезував самотужки, а в треках зашифрував звуки вулиць та природи, які записав під час гастролей в різних містах України. В пісні “Іди сюда” інтегрований звук одеського морського бризу, в Electrify - удари грому, а в Loco - шум дерев, записаний після виступу в Карпатах.

ROAD_cover
ROAD_cover

Головне, до чого артисти закликають у новій платівці - не жити від цілі до цілі, а проживати кожен день, насолоджуватись своєю дорогою.

- Ми живемо у час досягаторства, успіх став головною умовою для щастя кожного. Здається, що “заживеш”, тільки коли досягнеш чогось великого. А життя проходить кожного дня. Ми хочемо, щоб наш альбом ROAD зупинив вас у моменті, став саундтреком ваших подорожей. В машині, літаку чи в метро увімкніть у навушниках від першого до останнього треку і просто enjoy the ROAD, - кажуть TVORCHI.

Артисти поділились, що всі треки нового альбому побудовані на емоціях навколо відносин, власних переживаннях та думках у цей період, та пов’язані між собою одним сюжетом.

TVORCHI_ROAD_2
TVORCHI_ROAD_2

Перший трек з альбому Falling, який вийшов до релізу відразу потрапив до усіх музичних чартів України та увійшов у трійку найпопулярніших треків у стримінгу серед усіх українських артистів.

TVORCHI відзняли відео на всі 9 треків альбому, які представлять в найближчий час. Кліп на трек Falling, який вийшов першим, набрав більше мільйона YouTube-переглядів за перші дні після прем’єри.

Слухай альбом-саундтрек подорожей TVORCHI - ROAD повністю на всіх музичних платформах

Вибір читачів за тиждень

Відео