Тисячі прочан прибули до Зарваниці на Богоявлення

IMG_1959

Кілька тисяч паломників взяли участь у богослужіннях, які 19 січня, на свято Богоявлення Господнього та Хрещення Ісуса Христа, відбувалися у Марійському духовному центрі «Зарваниця». Святкову Божественну Літургію у церкві Пресвятої Євхаристії очолив о. м. Дмитро Квич разом з о. м. Володимиром Фірманом та сотрудниками МДЦ «Зарваниця».

Опісля богослужіння всі паломники та парафіяни сіл Зарваниця та Вишнівчик процесійною ходою відправилися до купелі Святої Анни, де відбулося Велике освячення води. Після водосвяття священики окропили усіх присутніх освяченою йорданською водою.

IMG_1966
IMG_1966

Отці, які служать в Марійському духовному центрі та Зарваницькому деканаті, колядували, щедрували та грали на музичних інструментах, щоб подарувати усім присутнім радість та прославити Ісуса хрещеного в Йордані. Молодь з села Чернелів-Руський Тернопільського району  продемонстрували паломникам святковий вертеп. Також чимало вірних, незважаючи на холодну погоду, занурювались у купіль Святої Анни, щоб набратися благодаті та здоров'я на цілий рік, повідомляє прес-служба центру.

IMG_1974
IMG_1974

Фото з допису

Вибір читачів за тиждень

Відео