Анастасія Кисіль

Поліцейські ліквідували діяльність підпільного тютюнового цеху на Тернопільщині (фото, відео)

IMG_4262

У вівторок, 28 грудня, поліцейські провели санкціоновані обшуки нежитлового приміщення на Тернопільщині та вилучили дві промислові лінії для виробництва цигарок, п’ять мільйонів акцизних марок з ознаками підроблення, понад 40 тисяч пачок готової фальсифікованої тютюнової продукції, 10 тонн тютюну, «чорнові» записи та інше. Вартість вилученого сягає 20 мільйонів гривень.

Про це повідомляє Національна поліція.

На місці виробництва перебували шестеро осіб, троє із них - безпосередньо займалися виготовлення фальсифікованої продукції.

- Для ведення протиправної діяльності організатори використовували нежитлове приміщення в одному з міст Тернопільської області. Приміщення було обладнано промисловими лініями з виробництва тютюнових виробів, а також дизельним генератором для метою конспірації використання великої кількості електроенергії. Для безперебійного виготовлення фальсифікованих цигарок виробництво забезпечувалося тютюном, поліграфією, фільтрами та марками акцизного податку. Готова продукція збувалася на території Львівської, Тернопільської та Закарпатських областей, - йдеться у повідомленні.

IMG_4265
IMG_4265

IMG_4264
IMG_4264

IMG_4261
IMG_4261

IMG_4263
IMG_4263

Після проведення усіх необхідних експертиз буде вирішуватися питання щодо повідомлення усім причетним особам підозр у вчиненні злочинів, передбачених ч. 2 ст. 204 (незаконне виготовлення, зберігання, збут або транспортування з метою збуту підакцизних товарів), ст. 229 (незаконне використання знака для товарів і послуг, фірмового найменування, кваліфікованого зазначення походження товару) Кримінального кодексу України.

Процесуальне керівництво у досудовому розслідуванні здійснює Львівська обласна прокуратура.

[embed]https://youtu.be/FMq-4pW3tvw[/embed]

Фото, відео з допису

Вибір читачів за тиждень

Відео