Ростислав Фук

У 19-річного тернополянина виявили закладки з наркотиками

Правоохоронці перевіряють причетність фігуранта до розповсюдження наркотиків на території міста

Під час несення служби патрульні поліцейські у Тернополі на вулиці Текстильній зупинили для перевірки документів хлопця, який підозріло себе поводив. У ході проведення поверхневої перевірки правоохоронці виявили у нього п’ять згортків з порошкоподібною речовиною білого кольору, схожою на наркотичну. Про це повідомили у відділі комунікації поліції Тернопільської області.

Порушник - 19-річний житель Тернополя, який раніше потрапляв у поле зору правоохоронців за вчинення крадіжок. За його словами, наркотичні речовини він замовив в інтернеті для власного споживання.

За цим фактом відкрили кримінальне провадження за частиною 1 статті 309 (незаконне виробництво, виготовлення, придбання, зберігання, перевезення чи пересилання наркотичних засобів, психотропних речовин або їх аналогів без мети збуту) Кримінального кодексу України. Санкція статті передбачає покарання від штрафу до 5 років обмеження волі.

Вилучені речові докази направили на проведення експертизи. За результатами дослідження юнаку повідомлять про підозру. Триває слідство.

Фото поліції Тернопільської області

Вибір читачів за тиждень

Відео