Юля Вітюк

У Білоголовах відремонтують дорогу

1jpg

У селі Білоголови, Залозецької громади дорогу не ремонтували майже 40 років. Місцеві жителі довгий час мріяли про її оновлення, тому звернулися до депутата обласної ради, представника команди Чайківського «За майбутнє» Святослава Лебонтова.

2
2

- Наша команда продовжує ремонт доріг місцевого значення, сьогодні ми працюємо в селі Білоголови, Залозецької громади. Тут з ініціативи депутата обласної ради Святослава Лебонтова ця ділянка дороги була включена в перелік доріг і сьогодні розпочалися підготовчі роботи. Копають кювети, готують до регенерації, після цього буде третій етап асфальтування,— розповідає Володимир Болєщук, перший заступник голови Тернопільської обласної ради (команда Чайківського «За майбутнє»).

3
3

Люди розповідають, через поганий стан дороги, пожежній та швидкій допомозі треба набагато більше часу, щоб дістатися в цей населений пункт, а водії маршрутних автобусів взагалі відмовились сюди їхати.

5
5

- Навесні ми зверталися до депутатів обласної ради, щоб допомогли нам з дорогою. В нас дуже великі проблеми з дорогою, автобуси не ходили. Людям важко було добиратись, не було ніякого сполучення з центральною дорогою,— говорить Ігор Божук, житель с. Білоголови.

4
4

6
6

- Село Білоголови не маленьке, зараз тут проживає близько 800 мешканців, дорога надзвичайно потрібна всім, тут є школа, садочок. Зараз відбувається підготовка до щебеню, після цього має бути асфальтне покриття. Хотів би подякувати Володимиру Болєщуку і всій депутатській групі «За майбутнє», депутатам обласної ради за те, що даний відрізок дороги увійшов в перелік тих доріг, які будуть ремонтувалися, — розповідає Андрій Нога, голова Залозецької селищної ради.

71
71

Відео Романа Луциків

Вибір читачів за тиждень

Відео