Віра Олександрович

У бізнесмена на Тернопіллі відібрали пальне на мільйон гривень (фото)

unnamed (16)

Із незаконного обігу на Тернопільщині вилучили пальне на суму близько мільйона гривень, повідомили, повідомили у Відділі організації роботи Головного управління Державної фіскальної служби (ДФС) в області.

Нагадаємо, у нашому краї триває спецоперація із припинення незаконного виробництва і розповсюдження фальсифікованої підакцизної продукції «Акциз-2016». Під час її проведення і виявили серйозні порушення.

unnamed (17)
unnamed (17)

  • Нещодавно співробітниками податкової міліції спільно із працівниками управління аудиту та відділу контролю за обігом і оподаткуванням підакцизних товарів встановили факти зберігання з метою збуту дизпалива і скрапленого газу фізичною особою-підприємцем, - кажуть у податковій. – Звісно ж, бізнесмен реєстраторів розрахункових операцій бізнесмен не застосовував.

Крім того, на вказаних автозаправних комплексах не було дозволу на устаткування підвищеної небезпеки і, відповідно, дозволу на виконання робіт на ньому.

unnamed (18)
unnamed (18)

  • Відтак, вилучено 78 тисяч літрів газу пропан-бутан вартістю 85 тис. грн, дизельне пальне – 39 тис. літрів на суму 819 тис. гривень, а також обладнання автомобільного газозаправного комплексу і обладнання для заправки автомобілів дизпаливом, - уточнюють фахівці. - Загальна вартість вилученого пального становить 904 тисячі гривень.

Фото із відкритих джерел і надані Відділом організації роботи Головного управління Державної фіскальної служби (ДФС) в області

Довідка. У Головному управлінні ДФС в області звертаються до усіх громадян із проханням повідомляти про виявлені факти незаконного виготовлення чи реалізації підакцизних товарів, телефонуючи на сервіс «Пульс» за номером (044) 284-00-07 і за номером (0352) 43-03-69, а також у письмовій формі на адресу: 46003, м. Тернопіль, вул. Білецька, 1.

 

 

Вибір читачів за тиждень

Відео