У Чорткові продовжують освітлювати вулиці, оновили світлофор та будують оптико-волоконну мережу

151165362_2811398552453850_5758019852385959997_o

Силами КП «Міськсвітло» продовжується робота із будівництва мереж вуличного освітлення, заміни старих ламп на енергозберігаючі, проведення власної оптико-волоконної мережі та вдосконалення світлофорів. 

 Вже найближчим часом розпочнеться будівництво освітлення на низці вулиць Чорткова. Зокрема йдеться про вул. Бучацьку, Білецьку, Вільшану та Вокзальну. Також на черзі проведення вуличного освітлення на ділянці дороги по вул. Січинського (від повороту з вул. Ст.Бандери).

Також на черговому засіданні виконавчого комітету Чортківської міської ради члени виконкому надали дозвіл КП «Міськсвітло» на виготовлення проектно-кошториснох документацій на проведення освітлення по вул.: Хмельницького, Кн. В.Великого, Нижня, Тиха, Гайова.

Також працівники «Міськсвітла» вдосконалили світлофор на вул. Шевченка. Тепер сигнали світлофора доповнює спеціальне табло зворотного відліку часу, яке показує, скільки часу ще горітиме сигнал.

Також робітники продовжують будівництво оптико-волоконної мережі на вул.: Заводська, Кн. В.Великого, Лесі Українки та у парку ім. І.Франка. У найближчих планах вулиці Залізнична, Гончара, Січинського, Копичинецька, Гранична, Сонячна та Теліги. Маючи власну оптико-волоконну мережу, «Міськсвітло» на даних вулицях встановлюватиме камери відеоспостереження.

Фото ЧМР

Вибір читачів за тиждень

Відео