Орест Сарматський

У Чорткові знайшли час на квест

20 (Copy)

У Чортківському навчально-науковому інституті підприємництва і бізнесу відбувся міжрегіональний “Квест 2018”. Про це повідомляє «Чортків.Онлайн» .

У “Квесті” брали участь 11 команд загальноосвітніх шкіл району. Метою було цікаве знайомство з вузом та удосконалення економічних знань в ігровій формі.

На початку заходу директор згаданого навчального закладу, к.е.н., доцент Надя Кульчицька привітала присутніх, відзначивши, що в кожного є мрія стати успішним, жити в достатку. Все це можна досягнути, володіючи економічними знаннями й вмінням їх застосовувати. Надія Євстахівна ознайомила присутніх з історією вузу, принципами навчання, спеціальностями та побажала успішного проходження квесту.

Вже на початку квесту було зрозуміло, що розпочалась захоплююча пригода. На учасників чекали локації, що охоплювали аудиторії, бібліотеку, виставкову залу, комп’ютерний клас, спорткомплекс та все інше, що використовується студентами вузу у навчальному процесі. На локаціях учасники розв’язували різноманітні завдання, успішне вирішення яких давало змогу рухатись далі.

34 (Copy)
34 (Copy)

24 (Copy)
24 (Copy)

Найшвидшою виявилась команда загальноосвітньої школи смт. Заводського, яка й здобула перемогу. Школи №2 і №7 Чорткова розділили друге і третє місце відповідно.

Фото «Чортків.Онлайн»

Вибір читачів за тиждень

Відео