Ростислав Фук

У Дії запрацювало електронне бронювання військовозобов’язаних працівників (відео)

Раніше бронювання працівника тривало тижнями: роботодавець збирав папери, підписи та чекав на результат

У застосунку Дія запустили один із найочікуваніших сервісів - електронне бронювання. Про це повідомив міністр цифрової трансформації Михайло Федоров.

За його словами, від 17 липня керівники компаній, які є критично важливим для економіки України або працюють на потреби Сил оборони, зможуть забронювати своїх співробітників за кілька кліків.

Щоб забронювати працівників, потрібно подати заяву на порталі. Система автоматично перевірить, чи відповідають вони вимогам, та надішле результат щодо кожного співробітника в особистий кабінет. Якщо відповідь позитивна — у працівника оновиться інформація в застосунку Резерв+.

Раніше бронювання працівника тривало тижнями: роботодавець збирав папери, підписи та чекав на результат. Ми автоматизували всі можливі процеси, прибрали людський фактор та зробили процес прозорим і швидким. Під час бета-тестування перевірили, як працює сервіс, весь процес електронного бронювання триває до години. Зараз сервіс доступний для критично важливих підприємств, далі працюватимемо над розширенням категорій підприємств, – каже Федоров.

Про те, як працює бронювання, — у відео:

Фото з відкритих джерел, відео з ютуб-каналу Дія

Вибір читачів за тиждень

Відео