Ростислав Фук

У ДТП на Тернопільщині травмувалися двоє неповнолітніх

Аварія сталася 29 червня, близько 19:30 на Чортківщині

Двоє неповнолітніх хлопців потрапили до лікарні з тілесними ушкодженнями. Юнаки травмувалися у ДТП, повідомляють у відділі комунікації Національної поліції Тернопільської області.

Аварія сталася 29 червня, близько 19:30 на Чортківщині.

Учень 15-річний дев’ятикласник разом зі своїм 16-річним товаришем їхали на мотоциклі «Lifan LC 200». За попередньою інформацією, хлопець, здійснюючи маневр обгону, зіткнувся з автомобілем «Renault», який рухався в попутному напрямку.

Внаслідок зіткнення хлопці отримали переломи та садна. Їм надали меддопомогу без госпіталізації. Водії попередньо тверезі, але у них взяли зразки крові для перевірки на вміст алкоголю.

Даний факт внесли в Єдиний реєстр досудових розслідувань за статтею 286 Кримінального кодексу України.

Поліціянти Тернопільщини закликають батьків посилити контроль за дітьми. Обов’язково нагадуйте дітям про Правила дорожнього руху і пам'ятайте, що керувати мототранспортними засобами й мотоколясками (категорії А1, А) можна лише після проходження спецкурсів та маючи відповідні документи. Не забувайте про екіпіровку: правильно підібраний одяг та шолом зроблять їзду комфортною і безпечною, – йдеться в повідомленні.

Аварія сталася 29 червня, близько 19:30 на Чортківщині

Фото Національної поліції Тернопільської області

Вибір читачів за тиждень

Відео