Ростислав Фук

У ДТП на Тернопільщині травмувалися семеро людей

У всіх учасників ДТП взяли зразки крові для перевірки на вміст алкоголю

Семеро людей травмувалися внаслідок аварій упродовж 22 - 24 вересня на дорогах Тернополя та області. Про це повідомили у відділі комунікації Національної поліції Тернопільської області.

Так, 22 вересня, об 11:26 на лінію «102» надійшло анонімне повідомлення про аварію з потерпілими неподалік села Ступки. На місце пригоди виїжджали поліціянти. За попередньою інформацією, водій «Mercedes-Benz Sprinter 313» не врахував дорожньої ситуації та зіткнувся із попутним автомобілем марки «LDV Convoy», кермувальник якого здійснював маневр повороту. Травми отримав водій «LDV».

Близько опівдня у селі Петриків водій автомобіля «ВАЗ 21154» врізався у «Nissan Juke». У результаті аварії з травмами до лікарні госпіталізували водійку «Nissan».

Ще одна аварія трапилася 22 вересня на трасі Доманове- Ковель-Чернівці-Тереблече, а саме в селі Яблунів Чортківського району. Водій автомобіля «Skoda Spaceback» зіткнувся із «ВАЗ 2103», який їхав назустріч. На момент аварії у «ВАЗі» було четверо пасажирів. Усі вони отримали травми, а одну жінку медики госпіталізували.

Нагадаємо, ДТП з потерпілими зареєстрували 24 вересня близько 16:50 у Тернополі на вулиці Львівській. За попередніми даними, водій автомобіля «Opel Vectra», виїжджаючи з другорядної дороги на головну, зіткнувся з «Citroen Berlingo». Тілесні ушкодження отримала пасажирка «Citroen».

У всіх учасників ДТП взяли зразки крові для перевірки на вміст алкоголю. Тривають перевірки.

Фото з відкритих джерел

Вибір читачів за тиждень

Відео