Тамара Коблик

У ДТП в Тернополі загинула 29-річна жінка (фото)

Три аварії сталися на дорогах Тернополя і області 10 квітня

ДТП із загиблою і травмованими сталися на Тернопільщині 10 квітня. Про це повідомляють у відділі комунікації поліції Тернопільської області.

Повідомлення від лікаря екстреної медичної допомоги надійшло на лінію «102» о 16:03. Медик сказав, що в селі Долина Чортківського району  20-річний хлопець, керуючи мотоциклом MUSTANG, він не впорався з керуванням, з'їхав у кювет та врізався в господарську будівлю. У результаті удару юнака із тілесними ушкодженнями госпіталізували в реанімаційне відділення. 

У Тернополі під колеса автомобіля RENAULT MASTER потрапила 29-річна жителька обласного центру. Жінка переходила дорогу на регульованому пішохідному переході. Від отриманих травм вона померла на місці події.  

За меддопомогою звернулася жителька Донецької області. Жінка травми отримала в результаті автопригоди. За попередньою інформацією, близько 21:00 в селі Озеряни Бучацької територіальної громади не розминулися VOLKSWAGEN TIGUAN  та ВАЗ. До лікарні потрапила пасажирка «Жигулів».

У всіх водіїв взяли кров для перевірки на вміст алкоголю. Факти внесені в ЄРДР згідно із статтею 286 ККУ. Триває слідство. 

Фото Національної поліції

Вибір читачів за тиждень

Відео