Ростислав Фук

У ДТП на Тернопільщині загинув 50-річний пішохід

Від отриманих травм чоловік помер ще до приїзду медиків

Порушення правил безпеки дорожнього руху, що спричинило смерть розслідують чортківські правоохоронці. На трасі «Доманово-Ковель-Чернівці-Тереблече» за селом Ягільниця водій автомобіля «Volkswagen Touran» збив пішохода, повідомляють у відділі комунікації поліції Тернопільської області.

Аварія сталася 3 січня. П'ятдесятирічний чоловік знаходився на проїжджій частині дороги. У результаті отриманих травм він помер ще до приїзду медиків.

Наїзд на перехожого зареєстрували слідчі й поблизу села Великі Млинівці Кременецького району. Потерпілий знаходився на дорозі, коли потрапив під колеса «Volkswagen Golf». Його бригада екстреної меддопомоги госпіталізувала в травматологічне відділення.

Близько 10 ранку 3 січня на дорозі «Тернопіль-Жванець-Скалат», а саме в селі Колодіївка, водій автомобіля «Hyundai Galloper», рухаючись заокругленою ділянкою дороги, виїхав на смугу зустрічну руху та зіткнувся з автомобілем «Volkswagen Caddy». Кермувальнику «Caddy» надавали меддопомогу, але без госпіталізації.

Кермувальнику «Caddy» надавали меддопомогу

Нагадаємо, того ж дня селі Озерна на трасі «Тернопіль-Львів-Рава-Руська» не розминулися автомобілі. При виїзді слідчо-оперативної групи з'ясувалося, що водій «Volkswagen Passat» не врахував дорожньої ситуації й виїхав на смугу зустрічного руху, де зіткнувся з автомобілем «Volkswagen Toaureg». Внаслідок удару легкі травми отримав водій "Volkswagen Toaureg».

У всіх водіїв взяли зразки крові для перевірки на вміст алкоголю. Триває слідство.

Читайте також: У масштабній ДТП на Тернопільщині травмувалися 11 людей

Фото Поліції Тернопільської області

Вибір читачів за тиждень

Відео