У двох авто на Тернопільщині виявили понад 70 тисяч пачок цигарок без акцизних марок

Зокрема в одному авто було близько 72 тисячі пачок різних марок, які водій перевозив для подальшого збуту

Інспектори спільно з оперативними службами виявили у двох автомобілях на Тернопільщині тютюнові вироби без акцизних марок. Про це повідомили на сторінці Патрульної поліції Тернопільської області.

Патрульні зупинили автомобіля Subaru, під час спілкування з водієм поліцейські помітили, що останній помітно нервував. Тож провівши поверхневу перевірку авто, інспектори виявили в автомобілі 2 тисячі пачок цигарок без акцизного маркування.

На водія склали протокол за частиною 1 статті 164-5 (Зберігання або транспортування тютюнових виробів, на яких немає марок акцизного збору встановленого зразка) КУпАП.

Також під час поверхневої перевірки вантажного автомобіля Mercedes інспектори виявили численні коробки, наповнені цигарками без марок акцизного збору. Всього — близько 72 тисячі пачок різних марок, які водій перевозив для подальшого збуту.

За даним фактом слідчими відкрито кримінальне провадження за частиною 1 статті 204 (Незаконне виготовлення, зберігання, збут або транспортування з метою збуту підакцизних товарів) Кримінального кодексу України.

Читайте також: Подружжя з Тернопільщини судитимуть за незаконний збут тютюну

Фото Патрульної поліції Тернопільської області

Вибір читачів за тиждень

Відео