У громаді біля Тернополя відбувся молебень з нагоди 33-ї річниці Незалежності України (фото)

На Алеї Слави вшанували загиблих Героїв, які загинули за незалежність України

Жителі Великоберезовицької громади на Алеї Слави молилися за полеглих захисників України, вчора, 24 серпня. Про це повідомили у пресслужбі Великоберезовицької громади. 

Священники Великоберезовицького деканату провели молебень та разом з усіма вшанували загиблих Героїв, які загинули за незалежність України, - йдеться  у повідомленні на сторінці громади у фейсбуці. 

Зі словами вдячності та підтримки до родин загиблих військових звернувся голова Великоберезовицької громади Андрій Галайко. 

Сьогодні наша держава відзначає День Незалежності. В цей день ми, як ніколи, розуміємо, яка висока ціна нашої свободи і незалежності. Сьогодні ми молимося за всіх борців, які протягом століття виборювали незалежність України і полягли на полі бою. Сьогодні ми також молимося і поіменно згадуємо кожного Героя новітньої історії з нашої громади, які тут на цій Алеї Слави. Ми сьогодні низько схиляємо голови в шані та підтримці рідних і близьких наших воїнів. Вони віддали найцінніше - життя, за нас з вами, - сказав селищний голова Андрій Галайко. 

Фото зі сторінки Великоберезовицької громади у фейсбуці

Вибір читачів за тиждень

Відео