Ростислав Фук

Через загибель Героя у громаді на Тернопільщині оголосили дводенну жалобу

Ярослав Марусяк загинув  5 лютого в боях на Донеччині. Вічна пам'ять

У зв'язку із загибеллю 47-річного військовослужбовця Ярослава Марусяка у Трибухівській громаді 13 та 14 лютого оголосили Днями жалоби. Про це повідомили на сайті громади.

Герой загинув  5 лютого в боях на Донеччині.

Сьогодні, 13 лютого, орієнтовно об 11:00 з Тернополя має вирушити кортеж із загиблим воїном. Траурний супровід  буде рухатися за маршрутом: Дружба, Струсів, Дарахів, на роздоріжжі кортеж поверне на Зарваницю, проїде через села Сапова, Киданів, Осівці, Старі Петликівці, далі виїзд через трасу до Бучача, зупинка на роздоріжжі біля Ісуса Христа, та до села Трибухівці вул.Завадина, 16, де відбудеться прощання та парастас. Про чин похорону повідомлять додатково.

На знак скорботи жителів громади просять:

  • забезпечити приспущення Держаного Прапора України на будівлях та спорудах підприємств, установ, організацій незалежно від форм власності;
  • не проводити концертно-розважальні заходи, припинити звучання  розважальної музики в закладах торгівлі,  ресторанного господарства та в громадському транспорті на території громади.       

Колектив Терену щиро співчуває рідним, друзям та побратимам Ярослава Марусяка з приводу непоправної втрати. Вічна пам'ять Герою.

Нагадаємо, 11 лютого у селі Кобиловолоки Теребовлянської громади попрощалися з 29-річним військовослужбовцем Юрієм Підборочинським.   

Фото Трибухівської громади                                   

 

Вибір читачів за тиждень

Відео