Ростислав Фук

У громаді на Тернопільщині відкрили дошки пам'яті трьом загиблим на війні односельцям (фото)

Вічна слава Героям

Дошки пам’яті трьом загиблим військовослужбовцям – Віталію Собку, Роману Смосюку та Максиму Кюзу відкрили в школі села Нападівка Борсуківської громади 30 травня. Про це повідомили на сторінці громади в фейсбуці.

Зі шкільної парти кожна дитина повинна зростати з розумінням, що росія - це ворог, агресор та тиран. Кожного разу, минаючи памʼятні дошки Героїв, що віддали найдорожче - своє життя, діти будуть знати і закарбовувати у свідомості ціну нашої свободи, волі та мирного життя. У майбутньому кожен перший дзвінок та останній звучатиме завдяки нашим воїнам, серед яких були й загиблі Віталій, Роман та Максим. Памʼять про них житиме вічно та передаватиметься із покоління у покоління,-  йдеться в повідомленні.

Нагадаємо, боєць 35-ї бригади Морської піхоти ЗСУ Віталій Собко загинув 25 серпня в зоні проведення Операції Об’єднаних Сил під час виконання військового обов'язку.

Із 33-річним Героєм Романом Смосюком попрощалися 25 червня 2022 року.

29-річний Максим Кюз загинув на Харківщині 5 листопада минулого року. Як писав Терен, 14 листопада, Герою присвоїли звання «Почесний громадянин міста Тернополя».

Фото Борсуківської громади

Вибір читачів за тиждень

Відео