Ростислав Фук

У громаді на Тернопільщині відкрили меморіальні дошки чотирьом загиблим захисникам (фото)

Вічна слава Героям

Відкриття та освячення чотирьох меморіальних дощок загиблим Героям – Віталію Якубовському, Івану Черняку, Володимиру Федотову та Олексію Гайчені відбулося 11 квітня на фасаді Білокриницької школи. Про це повідомили у пресслужбі Кременецької громади.

На заході були присутні батьки, діти, дружини полеглих воїнів, духовенство, представники влади, учні, педагогічний колектив школи, знайомі та односельці. Духовенство провело заупокійну службу та освятило пам'ятні дошки воїнів-Героїв.

У цей день вшануймо пам’ять загиблих військовослужбовців. Вічна слава подвигу полеглих Героїв! Вічна пам’ять у наших серцях тим, хто пішов у безсмертя, і вічний їм спокій там, на небесах! Честь і хвала живим, – йдеться в повідомленні.

Нагадаємо, 38-річний матрос Віталій Якубовський загинув під час виконання бойового завдання.

Оператор розвідник розвідувального відділення, розвідувального взводу, 23-річний Іван Черняк героїчно загинув під час виконання бойового завдання в Запорізькій області.

37-річний Олексій Гайченя був водолазом-сапером водолазного відділення взводу бойового забезпечення інженерно-саперного батальйону.

Фото Кременецької громади

Вибір читачів за тиждень

Відео