Ростислав Фук

У Києві завершили аварійно-рятувальні роботи на території «Охматдиту» (фото)

9 липня у столиці оголосили Днем жалоби

Аварійно-рятувальні роботи на території дитячої клініки «Охматдиу» у Києві завершені, повідомляють у пресслужбі ДСНС України.

Внаслідок атаки рф на цій локації двоє людей загинуло, за медичною допомогою звернулося 32 поранених. Госпіталізовано з травмами 8 дітей.

Загалом станом на зараз у Києві внаслідок російських ударів 8 липня загинуло 29 людей, серед яких 4 дитини, та 117 людей постраждало, з них - 10 дітей.

О 13:04 рятувальники дістали тіло ще однієї людини у багатоквартирному будинку Шевченківського району. Кількість загиблих там зросла до 12 людей.

Як повідомив міський голова Віталій Кличко, 9 липня у столиці оголосили Днем жалоби. У цей день будуть приспущені прапори на всіх комунальних будівлях міста. Також рекомендовано приспустити державні прапори на будівлях державної та приватної форм власності. 9 липня в місті заборонені  будь-які розважальні заходи.

Нагадаємо, 8 липня російські терористи знову масовано атакували ракетами різні міста України: Київ, Дніпро, Кривий Ріг, Словʼянськ, Краматорськ

Як писав Терен, внаслідок влучання осколків у клініку Адніс загинула акушерка-гінекологиня родом із Тернопільщини Світлана Поплавська.

Читайте також: Можна підтримати матеріально зруйновану ракетним ударом дитячу лікарню у Києві 

Фото ДСНС України

Вибір читачів за тиждень

Відео