У кількох аваріях на Тернопільщині постраждали люди

66802817-2424956167741382-7504528710565888000-o

Не впорався з керуванням та врізався в електроопору водій таксі марки Daewoo LANOS. Аварія трапилася в Тернополі на вулиці Микулинецькій 12 липня близько 3:00.

При виїзді слідчо-оперативної групи стало відомо, що за кермом легківки перебував житель Збаразького району, 1968 року народження. На зупинці громадського транспорту «Ватра» він протаранив електроопору, пише Досьє 102.

Бригада швидкої доправила чоловіка у церебральній комі до лікарні. У нього медики констатували політравму, струс та закриту черепно-мозкову травму. Проте врятувати життя потерпілому не вдалося. Від отриманих ушкоджень та не приходячи до свідомості він помер. За даним фактом відкрито кримінальне провадження відповідно до статті 286 частина 2 ККУ.

Ще одну автопригоду зареєстрували правоохоронці у неділю, 14 липня. В місті Хоростків водій автомобіля Lada Priora протаранив припарковане на узбіччі авто, а після цього збив ще й неповнолітнього пішохода.

Керував транспортом двадцятисемирічний житель Теребовлянського району. Аварія трапилася, коли чоловік з другорядної дороги виїжджав на головну. Травми отримав шістнадцятирічний пішохід. Хлопчика з закритим вивихом плеча, травмою коліна та з пошкодженням зв'язок госпіталізували до медзакладу. У водія взяли кров для перевірки на вміст алкоголю.

Того ж дня на автодорозі Івано-Франківськ-Бучач-Тернопіль, на перехресті об'їзної дороги Бучача трапилася ще одна автопригода. Як стало відомо, житель Києва, керуючи автомобілем Renault Megane, аби уникнути зіткнення з іншим транспортним засобом, з'їхав у кювет та перекинувся. Чоловік каже, що його «підрізав» водій іншого авто, який виїжджав з другорядної дороги на головну. Проте винуватець не зупинився.

Двоє пасажирів з іномарки отримали тілесні ушкодження, але їх не госпіталізовували. Водія автомобіля-порушника розшукують.

Всі автопригод внесені в ЄРДР відповідно до статті 286 ККУ - порушення правил безпеки дорожнього руху.

Фото з відкритих джерел

Вибір читачів за тиждень

Відео