У Кременці 6-річний хлопчик наскрізь проколов обличчя металевим парканом (фото)

хлопчик4

Жахлива подія, після якої 6-річний хлопчик дивом залишився живим, сталася вчора в Кременці близько 20.30! Катаючись на велосипеді першокласник місцевої гімназії проштрикнув підборіддя наскрізь металевим парканом. Штир вийшов дитині ротом. Шоковані очевидці викликали на місце рятувальників та швидку.

«Один із прутів увійшов хлопчикові в підборіддя і вийшов ротом. Швидка та рятувальники прибули миттєво. Штир був зрізаний на місці. Дитину доставили у районну лікарню, де вже чекала бригада лікарів та медперсонал» – повідомляють у спільноті «Типовий Кременець».

Бригада лікарів із Тернополя прибула близько 23.00.

Як повідомили у Кременецькій РКЛ дитину прооперували спільно з тернопільськими медиками. Металеву конструкцію обережно видалили спільно з деенесівцями. Після операції сказали, що хлопчик родився у добротній сорочці. Хоч і отримав серйозну травму, та жодна велика судина задіта не була. У лікарню з батьками поїхали багато сусідів, усі хвилювалися і підтримували дитину та батьків. Наразі маленький кременчанин перебуває у Тернопільській лікарні, його стан задовільний.

хлопчик3
хлопчик3

хлопчик2
хлопчик2

хлопчик1
хлопчик1

хлопчик
хлопчик

Фото Віталія Чумакевича

Вибір читачів за тиждень

Відео