У Кременці та в спортивному світі сьогодні згадують найсильнішу людину планети Андрія Пушкаря

69460160_368040104115767_6423752735157387264_n

Цей день рік тому приніс Кременеччині та всьому спортивному світу велику втрату. 14 листопада 2018 року у жахливій ДТП на Рівненщині загинув відомий спортсмен, багаторазовий Чемпіон світу та Європи з армреслінгу, Почесний Громадянин Кременця Андрій Пушкар...

Сьогодні о 16.00 годині кременчани та усі, хто знав і шанує світлу пам'ять про Андрія, прийдуть на площу напроти Лютеранської церкви аби згадати його.

Усі, хто знали відомого спортсмена та були з ним близькими, згадують – яким він був за життя, викладають у соцмережах світлини з ним. Про це також попросила дружина Чемпіона – Світлана Пушкар.

- Друзі, сьогодні особливо тяжкий для мене день. Я хочу попросити вас згадувати Андрія – яким він був живим, про те, що вас пов'язувало та що зберігаєте ви у своєму серці про нього. Дуже прошу не постити інформацію про аварію, мені надто боляче це бачити. І я вірю, що не це головне у ваших спогадах про Андрія. Дякую за розуміння, повагу і дбайливе ставлення до мене, – пише Світлана Пушкар.

Один з учнів Андрія Пушкаря – Ігор Пасєка присвятив своєму наставнику чуттєвий вірш.

- Вже рік пройшов, а наче один день, – написав спортсмен.

Пам'яті чемпіона Андрія Пушкаря

Він серед хмар влаштує поєдинки І виклик грому кине без вагань. І це не буде тим останнім вчинком, А лиш початком чергових змагань.

Він грім поборить – в нього вдосталь сили. По венах міць розходиться, тече. Він був ЛЮДИНОЮ! За це його любили, За дружнє і за віддане плече.

Він був ЛЮДИНОЮ! І прикладом для тих, Хто прагне чемпіоном стати. Напевно, він залишиться для них – Отим великим, але добрим татом.

Він буде з неба бачити своїх І розділяти їхні перемоги. Він буде чемпіоном серед всіх І світлою душею перед Богом.

Фото з відкритих джерел

Вибір читачів за тиждень

Відео